Doordouwer

Duwen met de Doordouwer

Stap aan boord van een klassieke zeesloep en zet zelf het schip in de vaart. Aan boord bevindt zich een origineel handvoortstuwingsapparaat met acht handels die door duo’s tegenover elkaar met een duw-trek-beweging worden bediend.

Daarmee draait de schroef van de sloep en wordt de boot op een sportieve wijze op gang gebracht. Onder leiding van twee schippers ga je als bemanning aan de slag en vaar je rustig door de singels en grachten van oud Leiden of vaar je pittig naar het ruime water van de Kagerplassen. De ruime sloep biedt plaats aan wel veertig ‘koppen’, zodat er onderweg genoeg gelegenheid is om de ‘doordouwers’ af te wisselen. De ‘beat’ en het ritme van de muziek of de trommelslagen aan boord bepalen het tempo van de sloep. Kies zelf uw favoriete disco uit en go for it …
Daarnaast beschikt het schip over een fluisterstille elektromotor waarmee de opvarenden hun rustmomentje kunnen pakken na alle actie.

Deze vaartocht biedt werkelijk een leuke en sportieve uitdaging voor alle groepen tot veertig passagiers.

Voorwaarden:

Er zijn minimaal 16 ‘koppen’ benodigd om dit bijzondere schip in beweging te krijgen, het minimaal aantal gasten aan boord is dan ook 16. Er is een muziekinstallatie aan boord waarop digitale geluidsbronnen kunnen worden aangesloten .

Deel dit via