Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving naar De Kaagsociëteit, Sweilandpolder 8 (voor navigatie Zijldijk 11), Warmond

Let op: voor navigatie is ons adres Zijldijk 11 te Warmond!

Vanuit Utrecht:
U neemt op de A12 (richting Den Haag) afslag 12a Alphen aan den Rijn/Leiden. U rijdt nu op de N11. Houdt links aan bij de splitsing en volg borden naar N11 Bodegraven-Centrum/Alphen ad Rijn/Leiden. Aan het eind van de N11 gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Willem van der Made weg. U gaat aan het eind met de bocht mee naar links; u bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. U slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

U rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rijdt u onder een viaduct door, daarna uw weg nog ongeveer 3,5 kilometer vervolgen langs het water tot u bij de slagboom komt. Hier kunt u uw auto parkeren en aan de kade staat een pontje klaar om u naar de overkant te vervoeren.

Vanuit Den Haag/A4:
U neemt de A4 richting Amsterdam. U neemt afslag Zoeterwoude-Rijndijk/Utrecht (afslag 6a). Aan het eind van de afslag gaat u links. U rijdt nu op de N11.

Aan het eind van de N11 gaat u rechtsaf (borden: Leiden-Oost; Roomburg). U rijdt nu op de Willem van der Made weg. U gaat aan het eind met de bocht mee naar links; u bent nu op de Hoge Rijndijk. Bij de eerste stoplichten gaat u rechtsaf over de brug de Persant Snoepweg op. U slaat bij de eerste stoplichten (bij de Peugeotgarage) linksaf de Van der Valk Boumanweg op.

U rijdt alsmaar rechtdoor langs het water. Na ongeveer 2 kilometer rijdt u onder een viaduct door, daarna uw weg nog ongeveer 3,5 kilometer vervolgen langs het water tot u bij de slagboom komt. Hier kunt u parkeren en het pontje pakken om over te steken.

Vanaf de A44:
U neemt afslag 8-Leiden naar N206 richting Valkenburg/ Katwijk/ Noordwijk. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden naar N206/ Leiden/ Utrecht en voeg in op de Plesmanlaan/N206. Ga verder op de Plesmanlaan. Onder het station door direct linksaf onder de tunnel door. Aan het eind rechtsaf, nog steeds richting Leiderdorp. U rijdt vervolgens over de brug en gaat daarna direct rechtsaf. U rijdt rechtdoor tot aan het water en gaat rechtsaf de brug onderdoor. Daarna vervolgt u uw weg nog ongeveer 3,5 kilometer langs het water tot u bij de slagboom komt. Hier kunt u parkeren en het pontje pakken om over te steken.

Vanuit Amsterdam:
U neemt de A4 richting Den Haag. U neemt de afslag Hoogmade richting Leiden-Noord/Leiderdorp (afslag 6). U neemt op de rotonde de eerste afslag naar N446. Neem vervolgens op de rotonde de 3de afslag naar Provincialeweg. U slaat dan linksaf de Engelendaal op, daarna rechtsaf naar de Rietschans op en vervolgens weer rechtsaf naar de Zijldijk. Deze weg vervolgt u helemaal tot het einde tot u uiteindelijk bij een slagboom komt, hier kunt u parkeren en het pontje pakken om over te steken.
Taxi: de taxistandplaats vindt u aan de voorzijde (links) van Leiden CS.
Het is niet aan te raden gebruik te maken van het OV aangezien u dan minimaal een half uur moet lopen vanaf de bushalte.
Belangrijk indien u op navigatie rijdt: Het adres hiervoor is Zijldijk 11 in plaats van Sweilandpolder 8!

Brasserie de Kaagsociëteit
Sweilandpolder 8
(voor navigatie: Zijldijk 11)
2362 AG Warmond

U parkeert aan de andere kant van het water, vanaf hier pakt u het pontje en bent u met 20 seconden aan de overkant. Het pontje kost € 1- en de parkeerkosten zijn € 3,- per auto.

Deel dit via